日時:平成25年12月18日(水) 16:00-18:00
場 所:徳島大学 基礎第一講義室 (医学基礎B棟1階)
参加人数:大学院生32人、学部生6人、教員14人、講師2人(合計54人)
【特別講演Ⅰ】
演題:生体の伸縮性を生み出す仕組み
講師:中邨 智之 先生(関西医科大学 薬理学講座 教授)
【特別講演Ⅱ】
演題:味覚と栄養の接点-統合食品機能学への道
講師:阿部 啓子 先生 (東京大学 名誉教授・大学院農学生命科学研究科 特任教授)
日時:平成25年12月18日(水) 16:00-18:00
場 所:徳島大学 基礎第一講義室 (医学基礎B棟1階)
参加人数:大学院生32人、学部生6人、教員14人、講師2人(合計54人)
【特別講演Ⅰ】
演題:生体の伸縮性を生み出す仕組み
講師:中邨 智之 先生(関西医科大学 薬理学講座 教授)
【特別講演Ⅱ】
演題:味覚と栄養の接点-統合食品機能学への道
講師:阿部 啓子 先生 (東京大学 名誉教授・大学院農学生命科学研究科 特任教授)
Cookie | 期間 | 説明 |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |